PENTUINFO

Namilon pentu

Meillä kaikki koirat asuvat sisätiloissa kanssamme, eikä meillä ole erillisiä kenneltiloja. Pennut kasvavat perheen keskellä tottuen kodin arkeen , erilaisiin ääniin ja asioihin ympärillä. Meillä harjoitellaan pienestä pitäen turkin harjaamista, kynsien leikkaamista ja käsiteltävänä olemista. Pennut saavat tutustua perheemme muihin koiriin sekä vieraisiin ihmisiin. Säiden salliessa aloitamme myös ulkomaailmaan tutustumisen. Namilon-pennut luovutetaan uusiin koteihin aikaisintaan 7-viikon ikäisinä, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, useaan kertaan madotettuina sekä Suomen Kennelliiton rotukirjaan rekisteröityinä. Namilon-suomenlapinkoirapentujen terveystiedoista on annettu julkaisulupa Lappalaiskoirat ry:n jalostoimikunnalle.

Kun otat meihin yhteyttä, kerrothan itsestäsi, koirakokemuksestasi ja minkälaista koiraa etsit. Namilon pentuja ei kuitenkaan voi vielä varata viestin tai puhelun perusteella. Pentujen ollessa vähintään 4 viikon ikäisiä heitä pääsee katsomaan ja samalla tutustumaan meihin. Yhdessä mietimme olisiko juuri tässä pentueessa teille sopiva perheenjäsen. Haluamme,että Namilon pennut pääsevät rakkaiksi perheenjäseniksi koteihin, joissa koiran hankinta on pitkän harkinnan tulos ja koko perheen yhteinen päätös. Toivon, että saan seurata pentujen kasvua uusissa kodeissa, ja olen tukena kasvattieni ihmisille kun yhdessä astelette kohti uusia seikkailuja.

Etsin ajoittain myös sijoituskoirille koteja. Jos sellainen kiinnostaa tutustuthan kennelliiton sijoitussopimukseen etukäteen. Sijoituskodin toivon olevan lähellä meitä niin yhteistyö on helpompaa.

©kennel Namilon 2024
Kuvat: kennel Namilon, M.Lindfors, J.Palomäki. Kaikki oikeudet pidätetään.

Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!